Gastenboek archief

eveline

2 maanden geleden

Super initiatief van deze mensen! Heb al met wat ongebruikte spullen mensen blij kunnen maken en ben zelf ook al blij gemaakt.

inge liffmann

2 maanden geleden

Geweldig initiatief !!!
Ben al een paar x heel blij gemaakt :-)

sabrina van der meer

2 maanden geleden

Ik ben blij dat Zoveel mensen andere willen en kunnen helpen
Goed initiatief om dus zo’n groep te maken

Ella

2 maanden geleden

Een geweldige pagina, ik ben nog maar net lid maar heb met mijn jongens al heerlijk kunnen eten van een overgebleven maaltijd. Aan het aantal leden en hun reacties is al duidelijk dat de nood in de Alkmaarse huishoudens nog steeds erg hoog is. Initiatiefnemers, beheerders, donateurs, dank jullie voor jullie onbaatzuchtige inbreng, petje af !!

Melanie

2 maanden geleden

Super iniatief, fantastisch idee!!!
Iedereen helpt elkaar op deze manier en je leert weer mensen kennen, ingedrienten voor blijheid

Karin

2 maanden geleden

Tof, initiatief ! Meiden ga zo door toppers :)
Ook de sponsoren heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk maken !!

Mirjam

2 maanden geleden

Prakkie 072 is voor mijn zoontje van anderhalf en mij een geschenk uit de hemel! Ik moet ieder dubbeltje omdraaien en hou maar weinig over voor de dagelijkse boodschappen maar dankzij Prakkie staan er al de hele week verse groentes op het menu en heb ik zelfs een volle fruitmand.

Ilona

2 maanden geleden

Ik ben nog niet zo heel lang lid van de groep maar we zijn wel super dankbaar met alle hulp die krijgen, iedereen maar vooral de beheerders en de sponsors onwijs bedankt! mijn kinderen en ik zijn er erg blij mee.

Monique

2 maanden geleden

Jullie maken heel veel gezinnen die in armoede leven heel erg blij. Keep up the good work!

Ineke

2 maanden geleden

Zelf loot ik niet mee, omdat ik in de gelukkige omstandigheden leef dat ik dat niet nodig heb. Wel bied ik regelmatig dingen aan die ik over heb, te veel gekocht, heb gekregen en zelf niet gebruik etc. Ik merk dat er steeds veel mensen meeloten die steeds de moeite willen doen om het op te halen. Mensen zijn er erg blij mee en kunnen het vaak heel erg goed gebruiken.
Ik zelf vind het erg fijn om iemand blij te kunnen maken en op deze manier een steentje bij te dragen dat het iets makkelijker voor iemand wordt. Soms voelt ik me bezwaard dat het zo weinig moeite kost om iemand blij te maken…

Tamara B

2 maanden geleden

Als medebeheerdster super trots op de groep en alle leden! Samen maken we de wereld een beetje mooier, wat geven en wat krijgen, genieten van iets kleins. Wat eten ophalen bij een ander kan een groot verschil maken die week. We staan nu zelfs op de site van Dichtbij.nl!!!

Stefan

2 maanden geleden

Erg leuk en een zeer goed intitatief zulke ideen zijn goud waard, alleen redden we t niet samen staan we sterk !!!

oma fokje

2 maanden geleden

complimenten en super deze groep

Yvonne Jansen

2 maanden geleden

Al bijna 650 leden binnen 2 maanden, we groeien supersnel, bedankt iedereen voor de reacties en donaties!

Ellen

2 maanden geleden

Thnx voor het opzetten van deze groep. Je inzet en werk dat er ‘vrij’willig bijkomt is niet niets. Mijn complimenten..Chapeau

ilse

2 maanden geleden

Geweldig initiatief,vooral doorgaan!

Esther

2 maanden geleden

Leuke groep! Gooi vaak dingen weg omdat ik ze niet gebruik, maak er veel liever iemand anders blij mee!

Tiny Alders

2 maanden geleden

Prakkie 072 is een uitkomst voor vele gezinnen en alleenstaande die om wat voor reden dan ook, in een benarde positie verkeren, en op deze manier een beetje lucht krijgen om door te kunnen gaan, het is alleen jammer dat dat in een welstaats land zo als Nederland Noodzakelijk blijkt te zijn, dus ik en ik denk velen met mij ontzettend blij zijn met deze site, maar vooral met de mensen die dit allemaal toch maar ff doen, Respect hiervoor.

Inge

2 maanden geleden

Prakkie072 is om veel redenen een fantastisch sociaal initiatief:
1. Voedsel en andere gebruiksartikelen worden niet weggegooid.
2. Steeds meer mensen komen financieel in de problemen en eten is dan helaas vaak een sluitpost. Door te delen of weg te geven wat over is, ontstaat de mogelijkheid toch gezond te eten.
3. Het geeft een goed gevoel als je iets kan betekenen voor je medemens en heel rechtstreeks kan dat je een ander er blij mee maakt.
4. Je doet nieuwe kennissen op; wellicht dat je elkaar in moeilijke tijden eerder weet te vinden, ook voor andere hulp.
5. Mensen leren dat het helemaal niet zo moeilijk is om een beroep te doen op een ander en zien dat er ook graag “gegeven” wordt.
Ik zal vast nog heel veel redenen vergeten maar ik draag dit initiatief een warm hart toe. Dat er een grote behoefte is blijkt denk ik wel uit het feit dat er in zeer korte tijd zoveel deelnemers zijn. Brengers en halers! Kortom meiden: geweldig!

isabel

2 maanden geleden

wij zitten in de wsnp en hebben niet veel te besteden.dankzij deze groep hebben ik en mijn zoon het net iets ruimer.en houden we iets over om bv een ijsje van te halen.

echt top dat er zoveel mensen iets aanbieden zodat vele gezinnen die het zwaar hebben te helpen en ook als het budget het toelaat iets aan te bieden.

echt super.top ga zo door!!!

Wouter Bijl

2 maanden geleden

Prakkie is een leuke organisatie die je weer alles lat smaken. Gewonnen via de loting een soep pakket en ja wie weet later weer wat anders ja Prakkie 072 is supersss

Mariët

2 maanden geleden

Prakkie 072 gaat een begrip worden,zoveel leuks,goeds en liefs,vind het helemaal super,dikke pluim!!

Helma

2 maanden geleden

Top deze site. Leuke manier om mensen te kunnen helpen. Vroeger was t heel normaal dat je alles deelde.

Anita

2 maanden geleden

Ik ben prakkie heel dankbaar, voor alle spulletjes die ik heb gewonnen (gekregen heb) voor mijn kleine meid.. Ook de warme maaltijden smaken elke keer uitstekend … Toch nog lekker vers eten.. Ga zo door !!!!!!

Nathalie

2 maanden geleden

Geweldig idee Prakkie.
Het helpt zoveel mensen en bespaard heel veel eten en andere product weggooien.
Niks prullenbak werk of weg rotten in het keuken kastje nieuwe bestemming geven :)

lia molenaar

2 maanden geleden

Lieve yvonne. Ik ben met je in aanraking gekomen omdat iemand me deze site aanraden.omdat ik wegens ziekte in uwv ben terecht gekomen en er heel veel ben achteruit gegaan. Na zelf een donatie te hebben gedaan schrok ik hoeveel reacties er op kwamen.en vooral de blijde gezichten.daarom wil ik bij vrienden en kennissen iets los te peuteren voor prakkie. Ik probeer me in te zetten omdat ik nu weet hoeveel stille armoede hier is.ik hoop dat je kan bereiken wat je voor ogen heb.maar met jou inzet liefde en hart voor dit werk zal het zeker lukken. Lia

Ine

2 maanden geleden

Dit is zo mooi, je medemens helpen. Het helpt ook mijn gezin. Er wordt niets weg gegooid,maar anderen worden ermee geholpen. Ik zou zeggen ga zo door en bedankt. Groetjes Ine en kids

Sharon

2 maanden geleden

Lieve Yvonne
De nood is hoog.. De hulp is hard nodig en jij bent een goeie steun. Ga zo door xxx Sharon Fred en de kids

astrid

2 maanden geleden

super mooie site,vooral dat je op deze manier mensen kunt helpen,je gooit geen spullen meer weg maar denkt aan prakkie072

cindymolenaar

2 maanden geleden

Ik vind het allemaal goed wat jullie doen medemens helpen met spullen, voeding etcetra petje af vooral zo doorgaan voor mensen die in stille armoede leven

echt petje af

Mara

2 maanden geleden

Yvonne Jansen verzet volgens mij bergen werk, ik doe het haar niet na, ik lees af en toe aan Prakkie 072 om mogelijk anderen te kunnen helpen…. maar als je ziet wat er gedoneerd wordt: petje af voor mensen die willen helpen, dus Yvonne en andere beheerders; petje af v jullie vele werk.

Leonie

2 maanden geleden

Ik ben meer dan dankbaar voor alles wat ik krijg via prakkie072. En wat is het heerlijk als ik een keertje een prakkie kan delen! geweldig initiatief! Bedankt!

Miranda

2 maanden geleden

Bij Prakkie072 is het geven en nemen en worden heel veel gezinnen mee geholpen! Zo ook wij, het is zwaar in de wsnp …Dus we zijn heel blij met deze site.. zelfs voor de kleintjes al enorm geholpen :) Ga zo door!!!

Marjolein

2 maanden geleden

Super initiatief.
Dankzij Prakkie072 kan ik regelmatig eten ophalen waardoor ik beter eet dan ik lange tijd heb gedaan en ook kom ik daardoor nu wél uit met mijn leefgeld, waardoor ik achterstallige dingen nu beetje bij beetje kan aanpakken.
Ik hoop straks dan ook wat meer zelf weg te kunnen geven.
Daarbij ben ik ook meer uit mijn isolement gekomen, juist omdat je bij veel mensen aan de deur komt en overal een babbeltje maakt. En ook dat is belangrijk.
Ik ben heel blij met Prakkie072

Corita

2 maanden geleden

Toch zonde om spullen die jezelf niet (meer) gebruikt, weg te gooien, kan er zoveel anderen nog een plezier mee doen!

krista

2 maanden geleden

Enorm goed initiatief mes snijdt aan 2 kanten je helpt de medemens die het minder goed heeft en je helpt het millieu want je gooit veel minder weg!!

Barry en mieke

2 maanden geleden

PRAKKIE072 is echt top. Wij hebben er al heel veel aan gehad en ook al heel veel mensen blij gemaakt. Hopen dat het nog lang door gaat.Wij zijn er super blij mee.kan maar een ding zeggen tegen de oprichters helemaal TOP.

Ingrid

2 maanden geleden

Goed initiatief. Als ik iets over heb zal ik het op de site zetten.

Samantha

2 maanden geleden

Prakkie072 is een super initiatief, waar ik wat kan geven aan mensen die dat nodig hebben. Het is laag drempelig voor gever en ontvanger. Daarnaast staat vooraan dat de beheerders zeer goed op de hoogte zijn van de persoonlijke behoefte van de gezinnen. Hierdoor komt alles bij de juiste mensen terecht. Ik ben blij met mijn prakkie vrienden en vriendinnen.

Jitske

2 maanden geleden

Mooi initiatief deze site. Ik heb het niet ruim, maar nu in de zomer mag ik wel eens verse groente ophalen (voor mij echt een traktatie). Vervolgens maak ik er wat lekkers van en als ik wat over heb, verloot ik dat weer zodat ik ook iemand blij kan maken.
Super dat er zoveel naar elkaar wordt omgekeken op prakkie 072.

Anne-Marie

2 maanden geleden

Super site. Zo een positief initiatief!

sophie

2 maanden geleden

Ik ben zo blij met prakkie072. Je kunt mensen helpen met wat jij over hebt. Je kunt het beter aan iemand geven dan in de kliko te gooien. Er gaat al zoveel weg. Ik zou zeggen GA LEKKER DOOR. Je word blij van de blije gezichten

Monique

2 maanden geleden

dankzij prakkie072 kunnen mensen meer doen dankzij anderen. Gezonder/gevarieerder eten, (al dan niet omdat ze eten krijgen aangeboden, of omdat er geld overblijft omdat ze wasmiddelen hebben gekregen of iets anders wat ze hard nodig hebben. Je wordt gewoon blij van prakkie072 en de blije gezichten van zowel de gevers als de krijgers!

Jamie

2 maanden geleden

Dankzij deze site kan ik al mijn eten wat ik niet eet verloten. En we kunnen er van rondkomen! Dank je wel prakkie

John

2 maanden geleden

Dankzij deze site kom ik de week weer rond. Super dat er nu ook een webpagina is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


zeven × 9 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>